AKCIJA POŽAREVAČKE SNS OMLADINE: Uređen park kod autobuske stanice

Omladina SNS-a Požarevac organizovala je akciju sređivanja parka kod Autobuske stanice. Posle nekoliko sati čišćenja park je izgledao mnogo drugačije.

Foto: Screenshot youtube

Naprednjaci su uklonili lišće, grane i smeće i očistili zelene površine u parku. Takođe, ofarbali su ljuljaške, klackalice, tobogane i klupe.

– Ovo je samo jedna u nizu budućih akcija, koja je pokazala da lepe i korisne stvari ne zahtevaju puno, samo malo elana, volje i želje za promenama. Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže i iznesu svoje predloge i inicijative kako bismo zajedno radili na ulepšavanju i ostalih delova našeg grada -, kazala je Jovana Janković, aktivistkinja Omladine SNS-a.

Akciju mladih naprednjaka podržao je i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović koji je naglasio da članovi i omladina SNS-a ulažu veliku energiju i entuzijazam na ulepšavanju i sređivanju grada.

– Posebno mi je drago što omladina SNS-a svoje slobodno vreme i energiju usmerava na ulepšavanje grada, a ne na neke druge loše stvari koje se dešavaju u Srbiji. Očekujem da će Požarevljani itekako podržati ovu akciju i priključiti nam se -, rekao je Spasović.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close