BIVŠI POŠTAR POZITIVAN NA KORONU: 23 lekara petrovačke bolnice u karantin jer su lečili zaraženog bez zaštitne opreme

Bivši poštar iz Petrovca na Mlavi, koji je ležala na hirurškom odeljenju petrovačke bolnice, zaražen je korona virusom. Ova informacija potvrđena nam je u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi.

Zgrada Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi

On je u bolnici ležao deset dana, ali tek je danas ustanovljeno da je oboleo od korona virusa. Njegova zaraženost potvrđena je testiranjem i biće prebačen za Beograd.

Inače, oboleli poštar je u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, pre deset dana, na hirurškom odeljenju zadržan zbog hemoroida (šuljeva) u predelu anusa. Kada je došao u bolnicu nije pokazivao znakove zaraze virusom COVID-19, i zbog toga mnogi su ga lečili bez zaštitne opreme.

Sada će na testiranje i u samoizolaciju 23 lekara, nekoliko medicinskih sestara i dve čistačice. Osim toga, moraće da se utvrdi sa kim je poštar sve bio u kontaktu, pa da se i oni dovedu na testiranje. U toku je dezinfekcija cele Opšte bolnice.

Prema zvaničnim podacima, u opštini Petrovac na Mlavi ima još četri zaražene osobe. Jedna osoba je i medicinski radnik koji se nalazi u Banji Selters.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Bas je bivsi postarimao hemeroide u predelu anusa. Dobro da ih nije imao na laktu ili kolenu.
    Ima li ovde neke lekarske tajne . Jer o tome bas moralo da se pise kao najvaznijem dogadjaju.
    Dogadjaj je korona a ne hemeroidi.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker